Pano Etiket İmalatı

Pano Etiket İmalatı

Bilgilendirme, yönlendirme gibi pek çok farklı konuda insanlara istediklerini etkili şekilde vermeyi hedeflemiş olan panolar, üretilmekte olduğu ilk günden itibaren sıklıkla tercih ettikleri ürünler içerisinde yer almaya devam ediyor. İnsanların bir kısmı panoların yalnızca okullarda kullanıldıklarını düşünüyorlar. Gerçekte ise durum çok daha farklı. Günümüzde artık gerek okullar gerekse pek çok farklı işletme panoları kullanarak bilgilendirme işlemlerini başarılı bir şekilde yapıyorlar. Panoların üzerinde yer almakta olan bilgiler için de doğru tarzda pano etiket imalatı yapılması gerekiyor. Bu etiketlerin ilk üretim zamanlarına bakıldığı zaman yalnızca klasik tarzda üretilmelerine rağmen günümüzde artık daha öncesinde olmadığı kadar farklı çeşitlerde pano etiketleri firmaların kullanımına sunuluyor.

Pano Etiket İmalatı Firması

Bu sayede de artık firmaların büyük bir kısmı tam anlamıyla kendi isteklerine uygun tarzda pano etiket imalatı yaptırmayı tercih ediyorlar. Geçmiş dönemlerin aksine günümüzde pano etiketleri isteğe bağlı şekilde özel olarak üretilebiliyor. Böyle olunca da firmalar panolarını ne şekilde kullanmak istiyorlarsa buna göre deneyimli tasarımcılar ile iletişime geçerek istedikleri tarzdaki pano etiketlerini imal ettirebiliyorlar. Pano etiketlerinin tasarım işlemleri sırasında dikkat edilmesi gereken pek çok farklı şey bulunuyor. Bunların başında ise tasarım işlemlerinin özenli şekilde yapılması geliyor. Hazırlanacak etiketlerin tüm dikkatleri üzerine çekmesi, sonuçların başarılı olması adına önemli bir etkendir. Gerekli tarzda adımların atılması ile beraber tasarım işlemleri başarılı bir şekilde yerine getirilmiş olur.

Pano Etiketi

Bu aşamada firmaların pano etiket imalatı öncesindeki tasarım çalışmaları sırasında dikkat etmeleri gereken şeylerden bir diğeri de dikkat çekme oranını doğru ayarlamak. Yanlış renklerin ve yazı fontunun bir arada kullanılması sonrasında ortaya çıkacak olan sonuç, son derece göz yanıltıcı olabiliyor. Dolayısıyla mutlaka bu aşamada deneyimli olan kişiler ile çalışılarak firmaların isteklerine göre tasarım çalışmaları yapılmalıdır. Sonrasında ise sıra boyut seçimine geliyor. Klasik tarzdaki pano etiketlerinin yanı sıra firmalar eğer isterlerse diledikleri boyutlardaki etiketleri kolay bir şekilde hazırlatabiliyorlar. Yani firmalar mutlaka pano etiketlerini nerede kullanacaklarını net olarak belirlemeli, sonrasında ise bu detaylara göre boyut seçimi yapılmalıdır.

Pano Etiketi Uv Baskı

Firmaların pano etiket imalatı ile alakalı yapmakta oldukları araştırmaların sonrasında da görebilecekleri üzere birçok farklı baskı tekniği kullanılabiliyor. Bunların arasından en uygun olanın seçilmesi sonrasında baskı işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor. Gerçekleştirilecek baskı işlemleri sırasında çoğunlukla sublimasyon baskı tekniği tercih ediliyor. Kullanılan baskı tekniği esnasında özel kimyasallar ile hazırlanmış boya, yine özel laklı kağıda aktarılıyor. Ardından ise 180 derecelik ısı presi ile sublimasyon laklı alüminyum malzemeye hazırlanmış olan desen ortaya çıkartılıyor. Tüm adımların üzerinde dikkatli bir şekilde durulması ile beraber ise artık panolar ile alakalı istenilen etiketler kolaylıkla hazırlanabiliyor. Ve bu çalışmalar ile beraber bilgilendirme işlemleri başarılı bir şekilde yerine getirilmiş oluyor.

pano,etiket,uv baskı,süblimasyon baskı,dijital baskı,elektrik panosu,metal etiket,etiket imalatı

Yorumlar